Om

www.ekvilibria.seEkvilibria drivs av Eva Arvidsson som är internationellt certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare, Instruktör i Medicinsk yoga, Usui Reiki Master, Angelic Reiki Master Teacher samt utbildad inom Feng Shui. Verksamheten bedrivs främst i Oxelösund och Nyköping.


Nu är det tid att bygga,

tid att skapa balans och harmoni, fred och kärlek, helhet och enhet


Eva vill hjälpa dig att återfinna och behålla balansen och glädjen i ditt liv. Hjälpa dig att bli närvarande i nuet. Hjälpa dig att bli medveten om dig själv, dina känslor och dina behov. Medveten om vad du kan behöva förändra i ditt liv för att må riktigt bra. När vi har balans och närvaro i oss själva, kan vi också hjälpa och glädja andra - vilket enligt Dalai lama är det som gör oss lyckliga!
" Det är viktigt för mig att målmedvetet sträva mot att bli en sann och hel människa. Att lära mig lyssna på och följa min själs önskningar. För själen den vet vad jag mår bra av! "

__


" Förutom mina tre må-bra-tekniker Kundaliniyoga, Reiki och Feng Shui, är naturen en mycket viktig källa till mitt välbefinnande. Solglittret i vattnet - skogens mjuka trygghet -  de öppna fältens frihet och möjligheter. Prova och upplev du också! "

__


" Idag kan jag känna att jag är en energivarelse - som påverkas av andra energier. Jag är mycket glad att jag idag kan välja att bara ta till mig  energier som är bra för mig, och välja bort det jag inte behöver. På det sättet skapar jag det liv jag vill ha. Börja att känna och att välja du också! "

Copyright 2012 © All Rights Reserved