Kurser

www.ekvilibria.se

Kurser


Reiki I, grundkurs.

Under två kursdagar öppnar vi upp våra hjärtan och våra sinnen, och lär känna den kärleksfulla och helande Reikimetoden. Efter inledande teori om vad energi och Reiki är, initieras du till Reikienergin och får lära dig att behandla både dig själv och andra. En Reikikurs blir för många starten på en personlig och andlig utveckling. Det är bra om du före kursen har provat på Reiki- eller liknande energibehandling och känner dig redo för förändring och personligt växande. De praktiska övningarna och initieringen sätter igång olika inre processer och har en utrensande effekt som du kan känna av i flera veckor efter kursen.


Pris: 2.400 kr, Manual, diplom och uppföljningsträff ingår, liksom lätt vegetarisk lunch, fika och frukt. Du får också stöd och support när du börjar praktisera själv.


ProgramReiki II, tvådagars fortsättningskurs.

När du använt Reiki en tid kanske du känner dig mogen att lära dig mer om hur du kan använda metoden. Du får redskap som ökar flexibiliteten i dina behandlingar, och du får lära dig att använda Reiki över avstånd och över tid. Vi repeterar lite från Reiki I och gör mycket praktiska övningar. Kursen innebär en energihöjning för dig vilket sätter igång utrensningsprocesser, fysiska och psykiska, som du kan känna av i flera veckor efteråt.


Pris: 2.900 kr för två dagar. Manual (om du inte redan fått den vid Reiki I), diplom och uppföljningsträff ingår, liksom lätt vegetarisk lunch, fika och frukt. Du får också stöd och support när du börjar praktisera själv.


 Program         Kombinerad Reiki I och II

För dig som känner att du är redo för tre intensiva kursdagar.

Pris: 4.200 kr för tre dagar. Manual, diplom och uppföljningsträff ingår, liksom lätt vegetarisk lunch, fika och frukt. Du får också stöd och support när du börjar praktisera själv.


Program


Reiki ART och Reiki Master, på förfrågan


 

Angelic Reiki® I&II workshop - på förfrågan

Då vi är inne i en tid med vibrationshöjning på jorden har många människor nu blivit mogna för Angelic Reiki, som är en vidarutveckling av Reikisystemet. Angelic Reiki® integrerar Reiki med flera andra energistrålar och teorin bygger på äldre esoteriska visdomsläror. Hör av dig om du är intresserad!


 

Copyright 2012 © All Rights Reserved