Energibehandling

www.ekvilibria.se

Energibehandling


Reiki och Angelic Reiki®  är grunden för den energibehandling jag ger. Syftet är att återställa ditt naturliga energiflöde, och på så sätt skapa förutsättningar för självläkning och ökat välbefinnande.


När det stagnerade energiflödet kommer igång, och energiblockeringar löses upp, aktiveras naturliga läkningsprocesser. En fysisk och psykisk rening inleds. Kroppen gör sig av med lagrade gifter. Blockerade känslor och rigida tankemönster blir synliga, och en förändringsprocess kommer igång.

 


Så går en energibehandling till

Vi börjar med ett samtal där jag förklarar lite om Reiki och du berättar varför du sökt dig till mig och till en energibehandling. Du får sedan ligga påklädd på en brits, eller sitta på stol om du föredrar det, slappna av och lyssna på lugn musik. Jag håller mina händer på din kropp på olika ställen, eller håller dem i auran/energikroppen en bit utanför kroppen. Denna handpåläggning pågår vanligtvis 20-30 min. Som Reikiterapeut styr eller manipulerar jag inte energin utan förmedlar den bara, och energin går automatiskt dit där den bäst behövs.


Efter behandlingen får du ligga kvar på britsen en stund och mjukt vakna till igen, Vi samtalar sedan om dina upplevelser under sessionen och om hur du aktivt kan hjälpa till i den fortsatta processen. Upplevelserna är mycket individuella, men de flesta känner en djup och skön avslappning. Många känner värme, andra kyla och pirrande känslor etc. Det kan också vara obehagligt och till och med smärtsamt när lagrade känslor kommer upp till ytan. Upplevelserna kan fortsätta i flera dagar då energierna startar processer i kroppen. Man kan uppleva förändringar på olika plan – fysiskt, psykiskt, andligt, mentalt, känslomässigt och socialt.


Pris

Energibehandling inklusive samtal, ca en timma, 600 kr (350 kr första gången). Du som yogar hos mig regelbundet får 10 % rabatt.


Plats

Sundsörsvägen 4, 1 tr upp till vänster, Oxelösund (mellan Frösäng och motorvägen).

Copyright 2012 © All Rights Reserved